Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Bugs / Re: Install problem
« Last post by willster419 on August 19, 2019, 11:30:13 PM »
Never mind, I found and fixed the problem
2
Bugs / Re: Install problem
« Last post by willster419 on August 12, 2019, 10:54:11 PM »
can you describe what you were doing to cause this issue? I need more information then just a stack trace.
3
Bugs / Install problem (clsd, slvd)
« Last post by dingodrip on August 12, 2019, 07:24:27 PM »
System.IO.IOException: Source and destination path must be different.
   at System.IO.Directory.InternalMove(String sourceDirName, String destDirName, Boolean checkHost)
   at RelhaxModpack.MainWindow.<TheMainWindow_Loaded>d__29.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
   at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)



plz.....Help!
4
Bugs / Re: Interface Scaling greyed out
« Last post by Necate on July 05, 2019, 07:26:49 AM »
Well in that case, everything has been fixed for me!

In deed I was hoping that this setting would affect the WoT gui ...
(A mod for that would be super nice to have, since Wargaming hasn't bothered to implement interface scaling for years now ...)

So thanks for putting in the extra work for me, I hope this was useful for other people as well ^^
5
Bugs / Re: [GER] WOT Interrnet Verbindung Abbruch nach 30sec
« Last post by The_Balle on July 04, 2019, 02:32:49 PM »
Hallo,

Vielen Dank für Eure Unterstützung. Das Problem ist wieder verschwunden. Sieht aus wie Selbstheilung.

Gruß,

The_Balle
6
Bugs / Re: Interface Scaling greyed out
« Last post by willster419 on July 04, 2019, 12:57:18 PM »
The selection window on the databank is now the usual file selection window, so no issues there anymore, thank you very much!

You're welcome!

the font scaling on the modpacks front page is still greyed out and it still won't let me use the beta of the modpack, only for the databank ...

If you saw the fix that you mentioned above, then you are in fact using the beta application.
The font scaling is for the application only, and has no affect in WoT itself. The reason why the options are greyed out is because:
-The modpack gets the size of your display (specifically, the height)
-Checks if the application height * scale multiplier > display height
-If true, the option (and all larger scales) are greyed out.
So, this is a feature by design. If you were trying to use the scaling to change WoT, then this should answer your question. If there's some other issue with the scaling, relating to the application size on your display, then let me know.

EDIT: in updating the version info on the server for the main channel, i see why you were having issues getting to the beta. The beta was not updated properly. That has been fixed.
7
Bugs / Re: Interface Scaling greyed out
« Last post by Necate on July 02, 2019, 05:23:32 PM »
The selection window on the databank is now the usual file selection window, so no issues there anymore, thank you very much!

However, the font scaling on the modpacks front page is still greyed out and it still won't let me use the beta of the modpack, only for the databank ...
8
Bugs / Re: Interface Scaling greyed out
« Last post by willster419 on July 01, 2019, 12:36:43 AM »
Hi Necate,

While I don't have a high DPI monitor, I was able to replicate the issue by setting the scaling on my laptop. I think I have fixed the issue, and updated the application on the Beta channel. It is now 0.28.2.21. Please verify this works for you, and if so, I can also update the stable channel.
9
Bugs / Re: [GER] WOT Interrnet Verbindung Abbruch nach 30sec
« Last post by willster419 on June 30, 2019, 08:08:11 PM »
Hi The_Balle,

(Sorry, i don't speak German)

I installed your configuration and did not have any connection problems (however, I am on the NA server). I see that you are using the xqmp features of XVM, and I can confirm that XVM was having some connection issues from their site over the last few days. It seems that it has cleared up. When installing your configuration, I did not have any login issues.

On a seperate note, I noticed that you have the same camera zoom settings between the "XVM Config Builder" and "Ingame Aim" tabs. For future note, you only need to select one or the other, no need to select both  :)
10
Bugs / Re: [GER] WOT Interrnet Verbindung Abbruch nach 30sec
« Last post by elektrosmoker on June 30, 2019, 04:12:46 PM »
hallo,


aus deinen logs lese ich auch nur das es an deinem pc keine verbindung gibt.
es gibt zwar seit ein paar tagen bei xvm allgemeine verbindungsprobleme und deswegen können zB statistiken nicht immer richtig angezeigt werden.
doch laut logs kann xvm bei dir gar nicht erst den verbindungsversuch nach draussen starten ...

leider steht außer ein paar der "üblichen verdächtigen" auch sonst nichts weiteres in den logs.
somit sind die von dir installierten mods eigentlich funktionsfähig

ab jetzt sinds nur vermutungen meinerseits:
- blockt eine security suite die verbindung?
- bei Windows10 gibts derzeit auch ein "verbindungsproblem".
  ich habe nur die headline und den ersten absatz gelesen und bezweifle zwar das es damit zusammenhängt,
 dennoch hier ein link zum weiter nachlesen:
                   https://winfuture.de/news,109803.html

Pages: [1] 2 3 ... 10