Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - roadrunner142

Pages: [1]
1
Bugs / Re: trouble with current install
« on: December 29, 2019, 07:07:51 PM »
Followed instructions from other user and all problems gone now.
Thank you for all your assistance with this matter.
I am an origanal OMC modpack user and am glad that Relhax has taken the reins and continued the exceptional work.
Again Thank You ......Roadrunner142

2
Bugs / Re: trouble with current install
« on: December 29, 2019, 11:17:24 AM »
It is definitely XVM as i did an install without XVM checked and everything is fine. I also did an install with just XVM from the XVM site and had the same loss of crew in tanks. I am currently loaded with all the mods except XVM i've used for 6 years and no problems .

3
Bugs / Re: trouble with current install
« on: December 28, 2019, 07:39:44 PM »
I am including the WGCheck report file as I saw some thing that concern me

4
Bugs / Re: trouble with current install
« on: December 28, 2019, 07:08:30 PM »
Well followed all your suggestions and still no luck.
Here is a new diagnostic file with pic

5
Bugs / [solved] trouble with current install
« on: December 28, 2019, 02:13:53 PM »
since the 1.7 update i have tried to in stall my mods and when i do nothing seems to be working, I also have a screen shot of what my garage looks like and as you can see there is a problem

Pages: [1]