Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pablop

Pages: [1]
1
Bugs (Read only) / Re: [ENG] crash to desktop
« on: October 22, 2018, 03:32:32 PM »
Hi  elektrosmoker

New file with up to date python.
https://ufile.io/c8qt0

It seems to me I have found a problem it's either safe shot  by protanki or  battle observer by arrmagedon, but the latest was not creating any problems or crashes before even it is mark for possible conflict. 

Thanks

Pawel

2
Bugs (Read only) / [ENG] crash to desktop [no response, closed]
« on: October 20, 2018, 05:13:38 PM »
WoT Username: pablop

WoT Region: EU

Type of bug:
-Bug with WoT

Game crashing  to desktop at loading panel phase.

Description:

Hi
Sorry to be a pain again but  games crashing to desktop at loading panels more or less halfway through.
I would be grateful for assistance.

Pablo
 
https://ufile.io/g1rl2

3
Bugs (Read only) / Re: [ENG] no sound in battle
« on: October 17, 2018, 02:01:12 PM »
Hi
Thank you it seems working now,  ??? after reinstalling moods after update. I have tried your solution before with not much success ... anyway thank you again.
Pablo 

4
Bugs (Read only) / [ENG] no sound in battle (solved/closed)
« on: October 16, 2018, 08:13:56 PM »
WoT Username: pablop

WoT Region: EU

Type of bug:
-Bug with WoT

No sound during battle  apart from ambient /enviroment

Description:

Hi

First thank you for doing such a great job for us.
I got strange problem, there is no sound during  battle of  tank, crew, explosions or events,  just  ambient  sound of background and characteristic song for each map at the beginning, no count down either. I was trying to rectify myself changing mod selection to find responsible mod for it but unfortunately it my attempt was unsuccessful.
I would be grateful if you can look into attached logs.
Pablo
 
https://ufile.io/7p7ct

5
Bugs (Read only) / Re: [ENG] App. bug- xvm?
« on: July 02, 2018, 03:53:55 PM »
Hi Willster419

Thanks a lot for a looking into my logs and solving this problems.

I am  actually surprise that problem was 'cos of  auxillium,   as I through I do not use it , at least that's what I was thinking :/ , (crew return by xvm), but...

I can confirm all seems to be back to normal, no conflicts so far .


6
Bugs (Read only) / Re: [ENG] App. bug- xvm?
« on: June 27, 2018, 04:38:51 PM »
Hello
I have more time to check it and  neither   of prebuild configuration  works and same bugs is reoccurring.

logs below
https://ufile.io/kra0v

One think that for sure is not working  with recent update is "Show Aim info" in xvm section  it was responsible for xvm issues and  battleLabels...xc. landing in main folder with old configuration from May, but its still not solving issues with;
- extra aim circle that is stuck in the corner of display / aim
-no way to enter sniper aim as it freezes "frame" of display and you can't move camera around your tank, or initially  tank as well ?
- 0-180 deg turret  rotation, it is moving  buy itself when you try to enter  sniper aim and rotation is than further limited.

I will test it myself further but would appreciate your reply and correction of problem  that did not existed before recent update of your app.

Thank you
pablo


Second update ;
tested   with server side reticelle, aim info, extra aim modification, plus  en/ disabling in game server side reticle option , or combination of above    does not change or improve anything also just in case tested with another reticle... still the same  ......
Anyone got idea  what is causing  those  problems?

I would be grateful for help as it will be shame to be forced to move away from the  best modpack you guys created  for us.

7
Bugs (Read only) / [ENG] App. bug- xvm? (resolved, closed)
« on: June 25, 2018, 05:44:49 PM »
WoT Username: pablop

WoT Region: EU

Type of bug:
-Bug xvm? crosshair


2 issues; 

1.  Starting screen is a xvm bug - battleLabelsAimInfo.xc missing.  Checking xvm config folder file exist but its old version and  outside " default" folder.
Coping it in folder fix xvm issues with luck of display of  fps ping  players on each server etc.  but second bug persist and I think it is related.

2. as in picture -  entering sniper scope;
-  in direct mode freeze screen  and server reticle.  and force turret movement 0-180deg.  making it impossible to aim.  scroll dose not work. 
- in indirect mode aiming is possible but only by using scroll, not a key bind to it.

Thx for checking it.

link
https://ufile.io/7586y
 


Pages: [1]