Relhax Modpack

Relhax Modpack => Bugs => Topic started by: roadrunner142 on December 28, 2019, 02:13:53 PM

Title: [solved] trouble with current install
Post by: roadrunner142 on December 28, 2019, 02:13:53 PM
since the 1.7 update i have tried to in stall my mods and when i do nothing seems to be working, I also have a screen shot of what my garage looks like and as you can see there is a problem
Title: Re: trouble with current install
Post by: willster419 on December 28, 2019, 02:25:17 PM
Hi roadrunner142!

Thanks for using Relhax!

I've created a thread for your issue on our issue tracking system. You can view the progress here:
https://github.com/Willster419/RelhaxModpackDatabase/issues/45

When the issue is addressed/solved, we'll report back here.
Title: Re: trouble with current install
Post by: willster419 on December 28, 2019, 04:37:24 PM
Hey,

We took a look at your logs, and between the 3 of us we could not replicate the issue. However, we do have a couple reccomendations to potentially solve the issue (or at the least rule out a couple possibilities).

- I noticed you're using Relhax V1 (version 0.28.x). I highly recommend that you try out Relhax V2 (version 0.29.x) because V1 will be retired mid January. You can either get it here: https://relhaxmodpack.com/relhax-v2-official-public-beta/ or you can set to use the beta application, and restart the application. (You may want to set it back to stable application channel after it's done updating)

- Second, because none of us could replicate it, it usually indicates that something is different about your complete WoT environment. I would recommend you re-install using the "clear cache" option. If that doesn't work, try to manually delete the xvm cache in C:\Users\{username}\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\xvm

After you do that, please let us know if it solved your problem :)
Title: Re: trouble with current install
Post by: roadrunner142 on December 28, 2019, 07:08:30 PM
Well followed all your suggestions and still no luck.
Here is a new diagnostic file with pic
Title: Re: trouble with current install
Post by: roadrunner142 on December 28, 2019, 07:39:44 PM
I am including the WGCheck report file as I saw some thing that concern me
Title: Re: trouble with current install
Post by: willster419 on December 28, 2019, 09:44:02 PM
Could you also include your log files from your latest V2 install? It definitely looks like a problem with XVM.

EDIT: found them
Title: Re: trouble with current install
Post by: roadrunner142 on December 29, 2019, 11:17:24 AM
It is definitely XVM as i did an install without XVM checked and everything is fine. I also did an install with just XVM from the XVM site and had the same loss of crew in tanks. I am currently loaded with all the mods except XVM i've used for 6 years and no problems .
Title: Re: trouble with current install
Post by: willster419 on December 29, 2019, 01:42:52 PM
Thanks for the information!

Since this is an xvm issue, please try the following steps from this post:
https://github.com/Willster419/RelhaxModpackDatabase/issues/45#issuecomment-569522595
Title: Re: trouble with current install
Post by: willster419 on December 29, 2019, 05:01:47 PM
replying again because a user had a similar problem, and just posted on the forums:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/623269-1702-the-relhax-modpack-omc-20-fastest-mods-installer-with-previews/page__st__1000__pid__17488580#entry17488580

So try removing the "mods" and "res_mods" folders (if they exist) in the win32 and win64 folders, that should do it!
Title: Re: trouble with current install
Post by: roadrunner142 on December 29, 2019, 07:07:51 PM
Followed instructions from other user and all problems gone now.
Thank you for all your assistance with this matter.
I am an origanal OMC modpack user and am glad that Relhax has taken the reins and continued the exceptional work.
Again Thank You ......Roadrunner142